Interim Quality professionals

Flexibele interim Quality oplossingen zijn onmisbaar binnen de voedingsmiddelenindustrie. In deze sector staat het begrip ‘kwaliteit’ centraal. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van producten en processen, maar ook aan de correcte naleving van wet- en regelgeving. Om dit in goede banen te leiden, heb je Quality medewerkers met de juiste kennis nodig. Zij borgen de kwaliteit in een productieomgeving, signaleren knelpunten en dragen bij aan continue verbetering. Daarbij minimaliseren interim Quality Specialisten risico’s en zorgen ze voor een hoge klanttevredenheid.

De term ‘interim Quality’ verwijst naar de tijdelijke inzet van gespecialiseerde professionals. Ze ondersteunen jouw bedrijf tijdens piekmomenten, projecten of afwezigheid van huidig personeel. Met hun expertise handhaaf je hoge kwaliteitsstandaarden, waardoor je klanten zelfs in onvoorziene situaties tevreden blijven. Hoe de ideale ondersteuning van jouw kwaliteitsteam er ook uitziet, Yor-in vindt snel de juiste professional voor jouw vraag. Dit doen we met onze diepgaande kennis van de branche, en een groot netwerk van eigen Specialisten en ZZP’ers.

Interim Quality Assurance

Wat is interim Quality management?

De behoefte aan interim Quality management neemt steeds meer toe. Vooral tijdens cruciale periodes van kwaliteitsverbetering, certificeringstrajecten of productlanceringen. Waar moet je als productiebedrijf aan denken bij het implementeren van effectief kwaliteitsmanagement? Het begint met een strak beleid. Consistentie is de sleutel tot duurzame kwaliteitsstandaarden. Zorg daarom voor gestandaardiseerde processen met duidelijke instructies en gedetailleerde documentatie. Zo voorkom en minimaliseer je fouten in je productieproces.

Interim kwaliteitsmanagement

Wanneer een interim Quality professional inschakelen?

Ontstaat er druk op de kwaliteitscontroles? Of staat er een productiepiek op de planning? Dan komt een interim Quality professional als geroepen. Een professional met de juiste kennis helpt je vooruit met:

 • De implementatie van nieuwe kwaliteitsstandaarden.
 • Tijdens periodes van hoge productie, nieuwe processen of productlanceringen.
 • Bij vervanging van personeel door ziekte of verlof.

Door op tijd interim collega’s in te schakelen zorg je als bedrijf voor stabiliteit en consistentie, waardoor de kwaliteit hoog blijft.

Wij helpen met interim Quality onder andere bij:

SFB Logo Geel
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo 2
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

De rol van een interim Quality professional bij Yor-in

Is er behoefte aan extra ondersteuning? Dan wil je ontzorgd worden door een betrouwbare recruitmentpartner. Met ruim 15 jaar ervaring in de markt, heeft Yor-in een stevige basis in de wereld van kwaliteit. Onze interim Quality Specialisten dragen op diverse manieren bij aan jouw project. Bijvoorbeeld wanneer jouw vaste medewerker met verlof gaat, of je een nieuw kwaliteitssysteem implementeert. 

Met diepgaande kennis van standaarden, compliance en de branche, nemen onze professionals voldoende inhoud mee. Daarbij onderscheidt een Yor-in Specialist zich door een proactieve instelling en het vermogen om zich snel aan te passen aan nieuwe situaties. Hun ervaring in diverse omgevingen maakt hun meegenomen kennis relevant, direct toepasbaar en altijd actueel. 

Yor-in Specialist in Food
Voordelen van een Quality Specialist

Voordelen van een interim Quality Specialist via Yor-in

Het inzetten van een interim Quality Specialist via Yor-in biedt verschillende voordelen:

 • Snelle inzetbaarheid: dankzij ons uitgebreide netwerk en opgebouwde talentpools, vinden we snel de juiste professional voor jouw vraagstuk.
 • Kennis van de branche: met meer dan 15 jaar ervaring in de Quality sector, begrijpen we jouw hulpvraag als geen ander.
 • Proactieve professionals: onze Quality Specialisten nemen initiatief en zorgen voor verbinding op de werkvloer. 

Direct beschikbare Quality Specialisten

Merle van Bilsen

Merle van Bilsen

 • Quality Specialist
 • Regio Best
 • Beschikbaar vanaf 02-09-2024
Bekijk Specialist
Sijanne van den Hardenberg

Sijanne van den Hardenberg

 • Quality Specialist
 • Regio Apeldoorn
 • Beschikbaar vanaf 02-09-2024
Bekijk Specialist

Staat er momenteel niemand tussen? Wij denken graag mee over een (andere) passende oplossing.

Specifieke Quality functies die Yor-in invult

Het Quality Assurance werkveld is breed en divers. Bij Yor-in hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk van onze eigen Specialisten en ervaren ZZP'ers. Daarbij onderhouden we nauwe contacten met professionals die openstaan voor een nieuwe baan in vaste dienst.

In deze rollen zijn we goed

 • Quality Officer
 • QA/QC Manager
 • Voedingsmiddelentechnoloog
 • Kwaliteitsspecialist
 • QA Officer
 • QA Engineer
 • QC Medewerker
 • QESH Manager
 • Corporate Safety Specialist
 • Regulatory Affairs Officer
Quality Assurance functies

Quality professionals in de praktijk

Van boer tot vork: het opzetten van een kwaliteitssysteem voor een nieuwe plant.

Van boer tot vork: het opzetten van een kwaliteitssysteem voor een nieuwe plant.

Na het afronden van haar opleiding Food Technology, startte Merle als Quality Specialist bij Yor-in. Inmiddels is ze al 2,5 jaar een vertrouwd gezicht binnen onze club. Na een aantal succesvolle opdrachten binnen de Food & Industry, ging ze onlangs aan de slag bij Westfort Vleesproducten. Hier werkt Merle mee aan een innovatief project. Benieuwd wat ze precies doet? En hoe ze te werk gaat? Je leest het in deze blog. 

Lees meer
Ik kies bewust voor de foodindustrie; het raakt iedereen!

Ik kies bewust voor de foodindustrie; het raakt iedereen!

Procedures, wet- en regelgeving en werkinstructies. Levensmiddelen kun je niet zomaar en zonder kwaliteitssystemen produceren. Voedselveiligheid moet altijd worden gewaarborgd. En precies deze combinatie vindt Tina Tsaparas interessant. Afgelopen jaar maakte ze de overstap van specialist naar Quality Assurance Manager bij Van Loon Group Almere. Hoe haar zoektocht verliep en waarom de keuze voor de industrie van de vleesvervangers? Dat vertelt ze hier!

Lees meer
Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Jarenlang was Arion van Ginneken werkzaam in de horeca- en evenementenbranche. Van grootschalige festiviteiten tot een diner voor twee in het Sprookjesbos van de Efteling. Hoewel zijn passie daar ligt, koelde het de laatste jaren af. Het werd tijd voor iets nieuws. Zijn doel: zichzelf breed oriënteren. Hij startte enkele jaren geleden als Ploegchef bij Merba, de Nederlandse marktleider in het produceren van koekjes.

Lees meer
De 5 voordelen van een interim Quality Specialist

De 5 voordelen van een interim Quality Specialist

Op de planning zie je dat de NVWA binnenkort op de stoep staat voor een audit. Er flitst van alles door je hoofd, want hoe complex is deze audit? Welke processen dien je voor die tijd écht te controleren? En de hamvraag: wie heeft er tijd om alle voorbereidingen te treffen en te checken? Ondanks dat je werkt met een kundig team, komt de dagelijkse operatie in gevaar wanneer een van hun dit oppakt. Een voorbeeld als deze biedt redenen genoeg om te kiezen voor een interim Quality Specialist. Waarom een interimmer in een situatie als deze de beste optie is? Hieronder sommen we de vijf belangrijkste voordelen voor je op.

Lees meer

Tijdelijke en vaste Quality oplossingen

Op zoek naar een Quality Specialist? Yor-in biedt zowel tijdelijke als vaste personeelsoplossingen. We gaan met jou in gesprek om te achterhalen welke vorm het beste bij je past. Onze klantgerichte mentaliteit en flexibele diensten zorgen ervoor dat ons aanbod perfect aansluit op jouw vraag. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning tijdens piekperiodes of de werving van vast personeel voor langdurige stabiliteit. 

Ben jij een Quality professional?

Ben jij een gedreven Quality professional? En zoek je een interessante opdracht binnen de Food & Industry? Dan verwelkomen we je graag in onze Talentpool of in ons  ZZP netwerk. Of je nu zoekt naar flexibiliteit in je carrière, of een plek om je ervaring verder uit te breiden, Yor-in denkt met je mee. Sluit je aan bij ons team van experts en ontdek hoe we samen jouw carrière vooruit helpen.

Quality professionals