Daarom Yor-in

JWS00677 2

Je eigen aanspreekpunt

Als Specialist sta je er niet alleen voor. Heb je een praktische vraag of loop je ergens tegenaan in je werk? Jouw Resource Manager staat voor je klaar. En samen stippelen we jouw ideale carrièrepad uit.   

JWS00619 2

Opleiding en ontwikkeling

Onze groep groeit iedere dag. We leren van elkaar, organiseren kennisevents en bieden opleidingen aan. Daarnaast krijg jij ieder jaar een persoonlijk budget tot je beschikking, om jouw ontwikkeling te versnellen. 

JWS00737 2

Jouw collega's ontmoeten

Werkplezier staat bovenaan onze prioriteitenlijst. Via verschillende activiteiten, evenementen en borrels kom je met andere Specialisten in contact. Om kennis te delen, én om elkaar beter te leren kennen.

Ekotr Groep Boerderj Resized

Onze kantoorboerderij

Op welk punt in je carrière je ook bij ons binnenstapt, jij wordt onderdeel van onze club. We treffen elkaar regelmatig op onze warme thuisbasis: de kantoorboerderij in Nijmegen. Zien we jou op de volgende samenwerkdag? 

Jouw talent, onze prioriteit

Yor-in zet jouw ontwikkeling centraal. Vanaf dag één koppelen we je aan jouw persoonlijke Resource Manager, die jou begeleidt en ondersteunt in je groei. Je krijgt toegang tot een online ontwikkeltool, waarmee je jouw doelen scherpstelt en je voortgang bewaakt. Daarbij staat er een persoonlijk opleidingsbudget voor je klaar, zodat jij je ontwikkelt op de gebieden die voor jou belangrijk zijn.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Teampeak: jouw online ontwikkelplatform
  • Investering in jouw groei

Eerste stap: kennismaken

Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 39 Flipped

Jouw eerste opdracht

Zo, de handtekening staat. Op naar het eerste project. Op basis van jouw persoonlijke doelen en ervaring zoeken we een geschikte opdracht voor je. De Business Manager stelt jouw profiel voor bij opdrachtgevers binnen ons netwerk. Samen gaan jullie op gesprek bij bedrijven die jou graag leren kennen. Tijdens deze kennismaking kom je veel te weten over de organisatie en de uitdaging die er speelt. Daarbij is er ruimte voor jouw eigen verhaal en vragen. 

Is iedereen enthousiast? Dan ga je aan de slag! Terwijl jij jouw nieuwe werkomgeving leert kennen, staat Yor-in op de achtergrond voor je klaar. Als onderdeel van onze club, ontvangen ruim 100 collega’s je met open armen. Tijdens borrels, kennissessies en een kickstart-groep leer je de andere interim professionals en collega's kennen. En leg je waardevolle contacten voor de rest van jouw carrière. Op deze manier sta je er nooit alleen voor.                                                                        

Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 18

Evaluatie & opleidingen

Je opdracht is gestart en de tijd vliegt voorbij. Zo begeleid je als HR Specialist een grote reorganisatie bij een productiebedrijf of begeleid je als Quality Specialist een externe audit in de voedingsmiddelenindustrie. Tussentijds organiseren wij trainingen, vakinhoudelijke events of zelfs hele opleidingen. Denk hierbij aan een Excel cursus, LEAN opleiding of een kennisvent over de nieuwste ontwikkelingen in de HR branche. Alles gericht om jou op professioneel vlak te laten groeien en jouw collega's beter te leren kennen.

Na 3 maanden of halverwege jouw opdracht bespreek je met je Resource Manager hoe het loopt. Hoe is het met je? Heb je het naar je zin? Tegen welke uitdagingen loop je aan? Door er met aandacht voor jou te zijn, zorgen we dat jij plezier hebt in je werk. En het optimale uit jezelf haalt.                                                                                                                                       

Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 44

Op naar de volgende

Als je eerste opdracht erop zit is het tijd voor een nieuw project. Al vóórdat jij beschikbaar komt, gooit jouw Business Manager nieuwe lijntjes uit om een passende vervolgopdracht te vinden. Met de ervaring die jij op zak hebt, openen zich weer nieuwe deuren. Omdat je in korte tijd veel werkervaring opdoet, groei je eerder door dan wanneer je jarenlang in dezelfde functie werkt. Zo versnelt Yor-in jouw carrière.

Jouw groeipad staat niet vast, maar is afgestemd op jouw wensen. Afhankelijk van jouw ambities, ontwikkel jij je tot Expert, Manager of Generalist. Welke functies horen hierbij? Om een idee te geven, zijn er per vakgebied carrièrepaden beschikbaar, waarin verschillende routes staan. Zo start je als Finance Specialist bijvoorbeeld als Junior Controller. Vanuit hier ontwikkel je je als Business Controller of Finance Business Analist. Na een aantal succesvolle opdrachten, begin jij wellicht aan je eerste positie als Finance Manager.  

Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 26

Zij gingen je voor

Waarom ik in HR de afwisseling vond waar ik energie van krijg

Waarom ik in HR de afwisseling vond waar ik energie van krijg

Na een vol jaar stage bij Mead Johnson, een halfjaar afstuderen bij Danone en bijklussen als Sourcer bij Yor-in, schoof ik voor mijn pre-master Business Administration weer in de schoolbanken. Daar koos ik bewust voor. Ik wilde me breed op leiden, want ik krijg energie van werk met veel afwisseling. Al snel merkte ik dat ik gewend was geraakt aan het werkende leven. Daarom liet ik Yor-in weten dat ik ging stoppen met mijn tweede studie. Tegelijkertijd wist ik: ik wil geen Recruiter worden. En toen rinkelde de telefoon.

Lees meer
Ontdek jouw potentieel als Interim Specialist bij Yor-in

Ontdek jouw potentieel als Interim Specialist bij Yor-in

Start je als Interim Specialist? Dan staat jouw ontwikkeling voorop. Om dat goed te begeleiden, verbinden we je aan een persoonlijke Resource Manager. De naam zegt het al: deze persoon managet onze belangrijkste resources, jij dus! En daar mag je best wat van verwachten, want we willen dat jij je welkom voelt en je alle kans krijgt om jezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Wat dat pallet van persoonlijke begeleiding inhoudt? Dat delen we met je in deze blog.

Lees meer