Specialisten
in Recruitment

Werving & selectie en detachering van Recruitment professionals.

Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos

Recruitment in de Food & Industry

De markt verandert in razend tempo. Dat vraagt om personeelsmanagement dat met de stroom meebeweegt. Om de beste medewerkers aan te trekken heb jij eerst de juiste mensen nodig. Recruitment gaat verder dan het zoeken naar het perfecte cv, het draait om het ontdekken wie past binnen jouw bedrijf. En hoe je hem of haar vervolgens overtuigt om voor jouw organisatie te kiezen. In de aanhoudend krappe arbeidsmarkt is een goed geoliede recruitmentafdeling cruciaal. 

In deze vacatures zijn we goed

Junior, Medior of Senior. Yor-in vind jouw nieuwe collega. Onderstaand een voorbeeld van de rollen die we recent hebben ingevuld. Staat jouw vacature er niet tussen? Ook dan helpen we je graag verder, neem contact op voor meer informatie.

  • Recruiter
  • RPO Recruiter
  • Employer Branding Specialist
19 07 2022 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos Deel 2 3

Wij werken samen met

SFB Logo Geel
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo Byondis
Logo 2
Logo's opdrachtgevers
Logo Ynsect Blanc HD
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

Jouw contactpersonen

Sam De Vries (1)

Sam de Vries

Business Manager
Thijn Haverkort 1

Thijn Haverkort

Business Manager
Daphne Graham (1)

Daphne Graham

Recruiter

Neem contact met ons op

Yellowrockets 171221 25

Praktijkverhalen

Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Jarenlang was Arion van Ginneken werkzaam in de horeca- en evenementenbranche. Van grootschalige festiviteiten tot een diner voor twee in het Sprookjesbos van de Efteling. Hoewel zijn passie daar ligt, koelde het de laatste jaren af. Het werd tijd voor iets nieuws. Zijn doel: zichzelf breed oriënteren. Hij startte enkele jaren geleden als Ploegchef bij Merba, de Nederlandse marktleider in het produceren van koekjes.

Lees meer
Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Spontane audits, veranderende regelgeving en onvoorziene problemen bij productvrijgave voeren druk uit op de dagelijkse praktijk. Piekbelastingen als deze komen altijd ongelegen. Je komt er snel achter dat er extra handjes nodig zijn; mensen die de vloer op gaan en handboeken opstellen of bijwerken. Maar wanneer is jouw personeelstekort structureel? En wanneer is er sprake van een periodiek probleem? Met andere woorden, wanneer kies je voor een interim oplossing en wanneer ga je op zoek naar een collega in vaste dienst? Hieronder lees je hoe je die overweging voor jouw afdeling maakt.

Lees meer
Hoe je Boolean search inzet op LinkedIn

Hoe je Boolean search inzet op LinkedIn

Een Boolean search kun je gebruiken om een bepaald zoekresultaat te genereren. Hoe meer gerichte termen je gebruikt, hoe groter de kans is dat je een geschikte kandidaat vindt. Via het SocialTalent programma volg ik een training tot Black Belt Ninja. In de training komen verschillende recruitmentonderwerpen aan bod. Een van die onderwerpen is Boolean search. In de training leer je hoe je een Boolean search opbouwt en hoe je die toepast op LinkedIn. Wat we hebben geleerd, vertellen we hieronder.

Lees meer