Personeelstekort?
Zo vind je snel een Specialist met de juiste kennis

Met een vol hoofd begint Laura haar werkdag. Als directrice van een conservenfabriek staat ze voor een belangrijke beslissing. Door de toenemende vraag naar ingeblikte tomaten houdt de fabriek de bestellingen niet meer bij. Tijd voor een extra productielijn. Laura’s huidige team beschikt echter niet over voldoende kennis om deze installatie op te zetten. Help! Waar vindt ze zo snel de juiste professional?

De automatische piloot

Op zoek naar tijdelijk personeel? Veel hiring managers typen op Google de woorden ZZP’er of Freelancer in. Maar is dit wel de beste optie voor jouw vraagstuk? In deze blog lees je waarom je als bedrijf in de Food & Industry soms beter kunt kiezen voor een Interim Specialist via Yor-in.

1. Specialistische kennis en ervaring

Twee weten meer dan één. Door de krachten te bundelen beschikt Yor-in over een uitgebreid netwerk van professionals. Voordat iemand bij ons in dienst komt, voeren we grondige gesprekken en screenen we op kennis, ervaring en communicatieve vaardigheden. Is deze persoon uit het juiste hout gesneden om verbindingen te leggen? En om onze opdrachtgevers écht verder te helpen? Eenmaal in dienst voorzien onze Resource Managers de Interim Specialisten van een ontwikkelplan op maat, wat leidt tot nóg betere prestaties op de werkvloer.

Production Orange Juice Conveyor With Orangesai Generated

2. Flexibiliteit en continuïteit

Het inhuren van een Interim Specialist via Yor-in geeft meer flexibiliteit dan het inhuren van een ZZP’er. Omdat wij meerdere Specialisten in dienst hebben, is er snel iemand beschikbaar wanneer jij het nodig hebt. Ook zorgt Yor-in voor continue begeleiding. Valt er een collega weg vanwege zwangerschapsverlof, een carrièreswitch of grote reisplannen? Dan hoef je niet zelf op zoek naar een nieuwe Interim Specialist. Dit doet Yor-in namelijk voor je! Vanuit onze pool maken wij de beste matches voor jouw organisatie.

3. Een vertrouwd gezicht

Bij Yor-in werk je met één vast aanspreekpunt Ook als je meerdere Interim Specialisten inhuurt. Jouw Business Managers staat altijd voor je klaar. Wel zo overzichtelijk! Als detacheringsspecialist binnen de Food & Industry begrijpen we de dynamiek binnen productiebedrijven. Je legt de vereisten één keer uit en wij begrijpen wat je zoekt. En loop je vast in je zoektocht? Wij denken proactief met je mee over de best passende oplossing.

Op zoek naar extra handen?

Maak een afspraak met Yor-in. Onze Specialisten zijn op interim basis inzetbaar, waardoor we jou snel uit de brand helpen.