Specialisten
in Business IT

Recruitment en detachering in de IT.

19 01 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 13

Recruitment IT

Yor-in begrijpt heel goed wat er speelt op IT afdelingen en binnen software development teams. Toch is het belangrijk om samen met de IT manager om tafel te gaan. Om zo goed zicht te krijgen op de samenstelling van het team, de bedrijfscultuur, de lopende projecten of de IT roadmap. Wij helpen je de juiste keuze te maken. Door onze achtergrond in IT weten we de juiste match te maken. Met oog voor jouw wensen en aandacht voor de persoon achter het CV vinden we de ideale kandidaat. Voor vaste én tijdelijke functies.

In deze vacatures zijn we goed

Junior, Medior of Senior. Yor-in vind jouw nieuwe collega. Onderstaand een voorbeeld van de rollen die we recent hebben ingevuld. Staat jouw vacature er niet tussen? Ook dan helpen we je graag verder, neem contact op voor meer informatie.

  • (ERP) Business Analist
  • Data Analist
  • IT Support Engineer
  • Process & Automation Engineer
  • Applicatiespecialist ERP
  • Systeembeheerder
Conveyor Belt Beverage Factory Fruit Juice Product Processing Bottling Ai Generative (1)

Wij werken samen met

SFB Logo Geel
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo Byondis
Logo 2
Logo's opdrachtgevers
Logo Ynsect Blanc HD
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

Jouw contactpersonen

Maartje Middendorp Oud

Maartje Middendorp

Business Unit Manager
Max Luesink (1)

Max Luesink

Business Manager
Nena Van Der Sterren (1)

Nena van der Sterren

Recruiter

Neem contact met ons op

Industrial Symphony Inside Fascinating World Factory Production Conveyor Belt

Praktijkverhalen

Van SAP ECC naar SAP S/4HANA, de bijdrage van Karsten aan een efficiënte datamigratie

Van SAP ECC naar SAP S/4HANA, de bijdrage van Karsten aan een efficiënte datamigratie

Na zijn Bachelor Bedrijfskunde doet Karsten waardevolle ervaring op bij diverse opdrachtgevers. Waarna hij voor vier maanden op reis gaat naar de Filipijnen en Zuid-Korea. In augustus 2023 start hij als interim IT-professional bij Yor-in. Inmiddels is hij nu 4 maanden aan de slag bij Royal Swinkels als Data-analist.  Benieuwd wat zijn werk inhoudt en hoe hij te werk gaat bij Royal Swinkels? Je leest het in deze blog. 

Lees meer
Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Spontane audits, veranderende regelgeving en onvoorziene problemen bij productvrijgave voeren druk uit op de dagelijkse praktijk. Piekbelastingen als deze komen altijd ongelegen. Je komt er snel achter dat er extra handjes nodig zijn; mensen die de vloer op gaan en handboeken opstellen of bijwerken. Maar wanneer is jouw personeelstekort structureel? En wanneer is er sprake van een periodiek probleem? Met andere woorden, wanneer kies je voor een interim oplossing en wanneer ga je op zoek naar een collega in vaste dienst? Hieronder lees je hoe je die overweging voor jouw afdeling maakt.

Lees meer
De rol van IT in een productieomgeving

De rol van IT in een productieomgeving

Merk jij dat IT professionals niet vanzelfsprekend hun weg vinden naar functies binnen de voedsel- en maakindustrie? En deel je onze mening dat dit zonde is, omdat IT’ers juist binnen deze branche een belangrijke rol spelen? In gesprek met IT professionals gebruikt onze recruiters voorbeelden uit de praktijk. Om op die manier uit te leggen welke rol IT of een specifieke functie inneemt in een productieomgeving. Door het beeldend uit te leggen, weten ze professionals te enthousiasmeren en productieprocessen inzichtelijk te maken. In deze blog geven we een tweetal van dit soort praktijkvoorbeelden. Hierin nemen we je mee in de meerwaarde van IT functies in een productieomgeving.

Lees meer