Specialisten in HR

Recruitment en detachering van Human Resource professionals.

HR Recruitment

Het aanbrengen van structuur, implementeren van systemen en ondertussen alle vragen beantwoorden. Laat dat maar aan HR over. Waar de producten de band afrollen, begrijp jij waar het op de werkvloer écht om draait: de mensen die het productieproces waarmaken. Maar hoe bind je mensen aan de organisatie? Die vraag staat centraal. Ga met ons om tafel en ontdek hoe jij jouw team laat groeien. Door de juiste kandidaten bij onze opdrachtgevers te plaatsen, optimaliseren we het gehele HR-proces.

Yellowrockets 171221 24

Wij werken samen met

SFB Logo Geel
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo Byondis
Logo 2
Logo Ynsect Blanc HD
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

Specialisten in HR

19 07 2022 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos Deel 2 13

Hoe wij zorgen voor de perfecte HR-match

Met meer dan 15 jaar ervaring in het werven van HR-personeel weten onze Recruiters precies welke kandidaten bij jouw vacature passen. We kennen de functies, begrijpen het belang van HR en snappen hoe de HR-afdeling eruitziet.

Met deze kennis op zak werven onze Recruiters door middel van een gerichte en persoonlijke benadering. Zo enthousiasmeren we kandidaten voor jouw vacature. Tegelijkertijd draaien we data-gedreven marketingcampagnes en zorgen we dat we zichtbaar zijn op de grote vacaturesites. Alles om jouw vacature onder de aandacht van de doelgroep te brengen.

19 07 2022 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos Deel 2 3

Welke HR rollen pakken we op?

Yor-in is specialist in de werving van HR-personeel. Met meer dan 500+ geslaagde matches weten we welk type kandidaat bij jouw vacature past. Dit doen we voor ieder ervaringsniveau. Dus van starter tot HR-manager en alles wat daartussen zit. Waar we goed in zijn is het vinden van:

  • HR medewerkers
  • HR Officer
  • HR adviseurs
  • HR generalisten
  • HR managers
  • HR Business partners
  • Learning & Development

Twijfel je of jouw vacature in aanmerking komt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Yellowrockets 171221 12

Interim | W&S | ZZP

Een naderende reorganisatie, nieuwe wetgeving, een extra project, zwangerschapsverlof of verzuim. Wij staan voor je klaar om een passende personeelsoplossing te vinden. Afhankelijk van de urgentie en jouw wensen gaan we op zoek naar de ideale kandidaat.

Met een grote groep eigen HR-Specialisten en een groot netwerk aan ZZP'ers staat er snel een geschikte collega voor jou klaar. Ben je op zoek naar iemand voor de lange termijn? Dan helpen we jou ook graag in deze zoektocht. Met een uitgebreide talentpool aan HR-professionals vinden we de perfecte match voor jouw organisatie.

Neem contact met ons op

Cakes Automatic Conveyor Belt Process Baking Confectionery Factory

Jouw contactpersonen

Sam De Vries (1)

Sam de Vries

Business Manager
Thijn Haverkort 1

Thijn Haverkort

Business Manager
Daphne Graham (1)

Daphne Graham

Recruiter

Praktijkverhalen

Waarom ik in HR de afwisseling vond waar ik energie van krijg

Waarom ik in HR de afwisseling vond waar ik energie van krijg

Na een vol jaar stage bij Mead Johnson, een halfjaar afstuderen bij Danone en bijklussen als Sourcer bij Yor-in, schoof ik voor mijn pre-master Business Administration weer in de schoolbanken. Daar koos ik bewust voor. Ik wilde me breed op leiden, want ik krijg energie van werk met veel afwisseling. Al snel merkte ik dat ik gewend was geraakt aan het werkende leven. Daarom liet ik Yor-in weten dat ik ging stoppen met mijn tweede studie. Tegelijkertijd wist ik: ik wil geen Recruiter worden. En toen rinkelde de telefoon.

Lees meer
Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Spontane audits, veranderende regelgeving en onvoorziene problemen bij productvrijgave voeren druk uit op de dagelijkse praktijk. Piekbelastingen als deze komen altijd ongelegen. Je komt er snel achter dat er extra handjes nodig zijn; mensen die de vloer op gaan en handboeken opstellen of bijwerken. Maar wanneer is jouw personeelstekort structureel? En wanneer is er sprake van een periodiek probleem? Met andere woorden, wanneer kies je voor een interim oplossing en wanneer ga je op zoek naar een collega in vaste dienst? Hieronder lees je hoe je die overweging voor jouw afdeling maakt.

Lees meer