Meer zichtbaarheid creëren voor de HR-afdeling: 

De bijdrage van Pieternel bij pipoos, zodat medewerkers weten bij wie ze terecht kunnen.

Pieternel werkt sinds 2023 als HR Professional bij Yor-in. Zij versterkt nu de HR-afdeling van pipoos op interim basis. Benieuwd wat haar werk inhoudt en hoe zij te werk gaat bij pipoos? Je leest het in deze blog. 

Uitdaging van pipoos

Na het vertrek van een HR collega namen andere collega's bij pipoos tijdelijk de HR-taken over. Pipoos had iemand nodig die zich volledig op HR kon richten, zowel in Nederland als België. En daar schakelden zij Pieternel voor in!

Bij pipoos focust Pieternel zich zowel op operationeel als tactisch niveau. Ze stelt hierbij contracten op, monitort verzuimcijfers en adviseert het management en leidinggevenden over diverse HR-zaken. Daarnaast richten ze de huidige HR-processen verbetert en efficiënter in, door middel van digitalisering.

Pieternel

Aanpak van Pieternel

Pieternel zorgt dat zij zichtbaar en toegankelijk is voor de medewerkers van pipoos. Door naar de behoeften en zorgen te luisteren, verlaagt ze de drempel voor collega’s om naar HR toe te stappen. Ze denkt proactief mee over oplossingen en verbeteringen en is de verbindende schakel tussen de organisatie en alle medewerkers. In haar aanpak staat centraal dat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Het resultaat

Door de komst van Pieternel krijgt de HR-afdeling steeds meer zichtbaarheid en weten collega's hen beter te vinden. Vanaf 1 juli introduceren ze een tijdsregistratiesysteem bij pipoos. Dit vermindert handmatig werk, waardoor er ruimte vrijkomt voor andere HR-projecten. Pieternel is blij dat zij hier haar steentje aan bijdraagt!  Zoek jij ook HR versterking voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.