Specialisten
in Operations

Recruitment en detachering van Operations professionals.

Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 12

Operations Recruitment

Beginnen jouw tandwielen te draaien bij het binnenlopen van een fabriek? Van stickermachines tot volledige installaties. Optimaliseren begint waar het ’t hardste nodig is. Ontdek hoe jij jouw team laat groeien en ga met ons om tafel. In een markt die volop in ontwikkeling is, zijn de banen dat ook. Daarover gaan we in gesprek met als doel: de functie goed in beeld brengen. We zijn flexibel als het gaat over de beste invulling voor jouw organisatie. Of je nou zoekt naar een interimmer, deta-vast oplossing of vaste medewerker. Wij gaan graag met je in gesprek om te achterhalen wat jouw organisatie nodig heeft.

In deze vacatures zijn we goed

Junior, Medior of Senior. Yor-in vind jouw nieuwe collega. Onderstaand een voorbeeld van de rollen die we recent hebben ingevuld. Staat jouw vacature er niet tussen? Ook dan helpen we je graag verder, neem contact op voor meer informatie.

  • Team Coördinator Logistiek
  • Productieleider
  • Operations Manager
  • Projectcoördinator 
  • Logistiek Manager
  • Plant Manager
  • Warehouse Manager
PEOPLE~1

Wij werken samen met

SFB Logo Geel
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo Byondis
Logo 2
Logo's opdrachtgevers
Logo Ynsect Blanc HD
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

Jouw contactpersonen

Laurens Breure (1)

Laurens Breure

Business Unit Manager
Eline Litjens 3

Eline Litjens

Business Manager
Niek Sterenborg 3

Niek Sterenborg

Recruiter
Inez Beumer 1

Inez Beumer

Recruiter

Neem contact met ons op

Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 19

Praktijkverhalen

Ik kies bewust voor de foodindustrie; het raakt iedereen!

Ik kies bewust voor de foodindustrie; het raakt iedereen!

Procedures, wet- en regelgeving en werkinstructies. Levensmiddelen kun je niet zomaar en zonder kwaliteitssystemen produceren. Voedselveiligheid moet altijd worden gewaarborgd. En precies deze combinatie vindt Tina Tsaparas interessant. Afgelopen jaar maakte ze de overstap van specialist naar Quality Assurance Manager bij Van Loon Group Almere. Hoe haar zoektocht verliep en waarom de keuze voor de industrie van de vleesvervangers? Dat vertelt ze hier!

Lees meer
Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Jarenlang was Arion van Ginneken werkzaam in de horeca- en evenementenbranche. Van grootschalige festiviteiten tot een diner voor twee in het Sprookjesbos van de Efteling. Hoewel zijn passie daar ligt, koelde het de laatste jaren af. Het werd tijd voor iets nieuws. Zijn doel: zichzelf breed oriënteren. Hij startte enkele jaren geleden als Ploegchef bij Merba, de Nederlandse marktleider in het produceren van koekjes.

Lees meer
Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Spontane audits, veranderende regelgeving en onvoorziene problemen bij productvrijgave voeren druk uit op de dagelijkse praktijk. Piekbelastingen als deze komen altijd ongelegen. Je komt er snel achter dat er extra handjes nodig zijn; mensen die de vloer op gaan en handboeken opstellen of bijwerken. Maar wanneer is jouw personeelstekort structureel? En wanneer is er sprake van een periodiek probleem? Met andere woorden, wanneer kies je voor een interim oplossing en wanneer ga je op zoek naar een collega in vaste dienst? Hieronder lees je hoe je die overweging voor jouw afdeling maakt.

Lees meer