Food vacatures: jouw carrière in de foodsector begint hier

Wil jij een professionele stap zetten in de foodsector? Hier vind je de leukste vacatures in de Food & Industry. Yor-in is jouw springplank naar een succesvolle carrière in de foodsector. Kom je via Yor-in gedetacheerd werken bij onze opdrachtgevers? Dan stippelen we samen een loopbaan uit die past bij jouw ambities en helpen we je vooruit met de juiste kennis en trainingen. 

Onze nieuwste vacatures

Vakgebied (6)

5 vacatures

Ferdinand Zandbergen

Woudenberg

Kwaliteitsmedewerker

 • 40u
 • € 2.500 - € 3.800
 • 40u
 • € 2.500 - € 3.800

Je bent verantwoordelijk voor een divers takenpakket dat zich richt op het waarborgen van productkwaliteit en naleving van normen. Dit omvat onder meer het controleren van producten en het afnemen van product monsters, dagelijkse hygiënerondes uitvoeren in de productieomgeving, het opstellen van gedetailleerde product specificaties en het maken en controleren van labels voor de producten.
Daarnaast houd je het certificatenoverzicht actueel en verzamel je documenten van leveranciers voor compliance doeleinden. Je voert kalibraties uit en beheert het overzicht, controleert de productieplanning, vult dagelijks hygiënelijsten in en maakt artikelen aan in het computersysteem. Bovendien speel je een belangrijke rol bij het afhandelen en bijhouden van leveranciersklachten. Samen brengen jij de kwaliteit tot een hoger level.

Bekijk de vacature
Lees meer

HB RTS

Utrecht

Junior Financieel Controller

 • 40u
 • € 3.800 - € 5.000
 • 40u
 • € 3.800 - € 5.000

Als Financieel Controller bij HB RTS ben je verantwoordelijk voor de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting, waarbij je samenwerkt met een hecht team. Dit bestaat uit drie andere controllers, administratieve professionals en het BI-team.
Hierbij houd jij je bezig met het verzamelen en analyseren van financiële gegevens. Ook maak je budgetten en bedrijfsbrede forecasts, en voer je variantieanalyses uit.
Maar dat is niet alles. In een tijd waarin duurzaamheid een steeds grotere rol speelt in het bedrijfsleven, speelt HB RTS een voortrekkersrol. Als onderdeel van het team draag je bij aan het naleven van regelgeving omtrent duurzaamheidsrapportages, zoals de CSRD.

Ook dit hoort tot de werkzaamheden:

 •       Zorgen dat financiële doelstellingen worden behaald, door het aanleveren van kwalitatief hoogstaande rapportages;
 •       Verantwoordelijk voor de btw-, winst- en loonbelastingenaangiftes in samenwerking met de accountant;
 •       Transformatie van de financiële rapportage naar een moderne BI-gedreven omgeving;
 •       Jaarlijkse budgettering en ondersteuning voor  de strategische financiële planning op de lange termijn:
 •       De ESG-agenda vertalen naar praktische rapportagevastlegging. 

Bekijk de vacature
Lees meer

Kerry Group

Tiel

HR Generalist

 • 32u
 • 32u

Als HR Generalist werk je nauw samen binnen het HR Advisors team en draag je bij aan alle facetten binnen deze afdeling. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor vragen over het HR-beleid en voert administratieve taken uit. Je krijgt te maken met alle HR gerelateerde zaken: in-, door-, en uitstroom, verzuim en verlof, noem maar op! Verveling zit er niet in; jij wordt meteen meegenomen in alle voorkomende werkzaamheden en biedt ondersteuning op allerlei gebieden. Heb jij ideeën om HR processen efficiënter te maken of de samenwerking te verbeteren? Bij Kerry staan ze open voor jouw suggesties én maken ze er samen werk van! 

Bekijk de vacature
Lees meer

AFB International

Oss

QC Officer

 • 40u
 • € 2.500 - € 3.000
 • 40u
 • € 2.500 - € 3.000

Als QC Officer bij AFB International ben jij mede verantwoordelijk wordt voor:

 • Ontvangen, verwerken en opslaan van monsters van grondstoffen en gereed producten;
 • Uitvoeren van analyses o.b.v. voorschriften en vastgestelde procedures;
 • Interpreteren en verwerken van analyseresultaten in systemen en uitvoeren van (specifieke) vervolganalyses;
 • Toetsen van resultaten aan specificaties en maken van bijbehorende berekeningen;
 • Registreren en melden van geconstateerde afwijkingen;
 • Verrichten van onderzoeken zowel in het laboratorium als in de fabriek;
 • Onderhouden van contacten met productieafdeling inzake (routine) controles;
 • Zorgen voor onderhoud, schoonmaken, kalibratie en keuringen van apparatuur en instrumenten;
 • Doen van (verbeter)voorstellen (werkmethoden, procedures, besparingen, investeringen etc.).

Bekijk de vacature
Lees meer

De Heus

Ede

Functioneel Beheerder

 • 40u
 • 40u

De IT-afdeling is het kloppende hart van De Heus. Met twaalf enthousiaste en bevlogen collega’s zorgen zij ervoor dat alle processen rondom productie, in- en verkoop en distributie optimaal functioneren. In de driehoek applicatie-, technisch- en functioneel beheer, ben jij het functioneel geweten van de applicaties. Je bent doortastend en begrijpt tot in detail alle wensen van de gebruikers. Deze vertaal je naar functies en de juiste inrichting van de applicaties.

Als functioneel beheerder lever je ondersteuning aan de eindgebruiker en sta je veel in contact met de leveranciers. Je komt bij De Heus terecht in een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door korte lijnen en snelle besluitvorming. Een omgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatief.

Dit betreft een functie van 32 tot 40 uur per week. 

Bekijk de vacature
Lees meer

De wereld van food vacatures

De foodsector is een dynamische wereld. Productinnovaties leiden tot nieuwe concepten. Alsmaar groeiende bedrijven leiden tot nieuwe vacatures. Een mooie kans op nieuwe carrièremogelijkheden! Met een groeiend aantal functies en vacatures in deze sector, kan het soms lastig zijn om erachter te komen welke functie bij jou past. De mogelijkheden zijn namelijk breed. Bij Yor-in vind je vacatures in de food binnen de volgende vakgebieden.

Wat maakt werken in de food industrie zo speciaal?

Voordat we de diepte ingaan: waarin onderscheidt de voedingsindustrie zich ten opzichte van andere sectoren? De food industrie is een van de grootste en belangrijkste sectoren wereldwijd. Het is een sector waar passie voor voedsel, innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan. Van de productie van ingrediënten tot het op de markt brengen van de nieuwste voedingsmiddelen, de sector biedt food vacatures voor elk talent.

Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 14 Flipped
Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 23

3 redenen om te werken in de foodsector:

 • Impact op de samenleving door innovatie en duurzaamheid. Je maakt een directe impact op de gezondheid van het welzijn van mensen wereldwijd.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en veel doorgroeimogelijkheden. Zowel horizontaal als verticaal. Begin bijvoorbeeld als QA Specialist en groei door tot Continuous Improvement Manager.
 • Werken in de Food & Industry biedt veel afwisseling en is continu in beweging vanwege innovatie en constante veranderingen. Denk aan verandering in wet- en regelgeving, consumentenvoorkeuren en seizoensgebonden vraagstukken.

Wij werken o.a. samen met:

SFB Logo Geel
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo 2
Logo Ynsect Blanc HD
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

Ontdek de meest gezochte food vacatures

In de zoektocht naar food vacatures, merk je ongetwijfeld dat de diversiteit aan banen net zo rijk is als de sector zelf. Hier zijn enkele van de meest gewilde posities:

 • HR en recruitment: Start als HR professional of RPO recruiter. Adviseer op tactisch en operationeel niveau. Geen vraagstuk is jou te gek.
 • Voedselveiligheid en kwaliteitscontrole: Ga aan de slag binnen Quality als kwaliteitsspecialist, QA specialist of QESH manager. Waak over de kwaliteit en veiligheid van voedselproducten.
 • Finance: Als Finance professional ben jij als een vis in het water als het gaat om boekhouding en advies aan het management.
Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 27

Hoe vind je jouw perfecte match in food vacatures?

Bedenk in welke situaties jij vanuit je natuurlijke kwaliteiten werkt. Wanneer kom jij het best tot je recht binnen een organisatie en waar ligt dat aan? Welke functies horen daarbij en welke bedrijfscultuur past bij jou? Daar komt een stukje onderzoek bij kijken. Analyseer verschillende type bedrijven binnen de Food & Industry en bepaal wat jou aanspreekt. Word jij enthousiast van technische innovaties, volumes of misschien wel duurzaamheid binnen de organisatie? Deze punten helpen ons met de zoektocht naar jouw ideale baan.

De perfecte match voor jou, die vinden we samen. Wat veel mensen niet weten, is dat de begeleiding van Yor-in Recruiters voor jou gratis is. We helpen jou bij een volgende stap in de foodsector. Op basis van jouw onderzoek en voorkeuren, zoeken wij de beste match voor jou en de opdrachtgever. Zo kom jij op een plek waar je ontwikkelt, groeit en een kijkje in de keuken neemt van organisaties binnen de Food & Industry.

Waarom je voor Yor-in kiest

Wij helpen jou aan je nieuwe baan binnen de Food & Industry. Naast dat je werkt met leuke collega’s en toffe opdrachtgevers bieden we ook:

 • Een persoonlijke aanpak: Een succesvolle match is volgens ons meer dan een cv en een vacature. We kijken naar jouw talenten en ambities en maken op basis daarvan de ideale match.
 • Breed netwerk: Door ons brede netwerk neem je een kijkje in de keuken bij de leukste organisaties binnen de sector. 
 • Hands-on begeleiding: Van cv-optimalisatie tot voorbereiding op sollicitatiegesprekken, wij staan aan jouw zijde.

Zet vandaag nog de stap in jouw carrière

Ben je klaar voor een volgende stap binnen de foodsector? Bekijk dan alle vacatures bij Yor-in. Je komt te werken bij een bedrijf waar clubgevoel en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je bent onderdeel van het Yor-in team, maar werkt bij organisaties in de voedingsmiddelenindustrie. Neem vandaag nog contact met ons op en zet een stap in jouw carrière in de foodsector. We zien je snel!