Quality Assurance
Recruitment

Werving & Selectie en detachering in kwaliteitsmanagement.

Specialisten in Quality Assurance

Van Loon21 12 2021 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos (25 Van 30)

Hoe wij zorgen voor de perfecte match

Met meer dan 15 jaar ervaring in het werven van Quality Assurance personeel weten onze Recruiters precies welke kandidaten bij jouw vacature passen. We kennen de functies, begrijpen het belang van kwaliteit en snappen hoe de Quality-afdeling eruitziet.

Met deze kennis op zak werven onze Recruiters door middel van een gerichte en persoonlijke benadering. Zo enthousiasmeren we kandidaten voor jouw vacature. Tegelijkertijd draaien we data-gedreven marketingcampagnes en zorgen we dat we zichtbaar zijn op de grote vacaturesites. Alles om jouw vacature onder de aandacht van de doelgroep te brengen.

Van Loon21 12 2021 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos (15 Van 30)

Welke rollen pakken we op?

Yor-in is specialist in de werving van Quality Assurance personeel. Met meer dan 500+ geslaagde matches weten we welk type kandidaat bij jouw vacature past. Dit doen we voor ieder ervaringsniveau. Dus van starter tot manager en alles wat daartussen zit.

Waar we goed in zijn is het vinden van hoger opgeleid personeel (hbo/ wo) in de Food & Industry branche. Denk bijvoorbeeld aan een QA Medewerker, Kwaliteitscoördinator, Laborant, QESH Manager of een Senior Quality Assurance Manager. Twijfel je of jouw vacature in aanmerking komt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Van Loon21 12 2021 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos (20 Van 30)

Interim | W&S | ZZP

Een naderende audit, nieuwe producten, een extra productielijn, zwangerschapsverlof of verzuim. Wij staan voor je klaar om een passende personeelsoplossing te vinden. Afhankelijk van de urgentie en jouw wensen gaan wij op zoek naar de ideale kandidaat. 

Met een grote groep eigen Quality Specialisten en een groot netwerk aan ZZP'ers staat er snel een geschikte collega voor jou klaar. Ben je op zoek naar iemand voor de lange termijn? Dan helpen we jou ook graag in deze zoektocht. Met een uitgebreide talentpool aan Quality Assurance professionals vinden we de perfecte match voor jouw organisatie.

Wij werken samen met

SFB Logo Geel
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo Byondis
Logo 2
Logo Ynsect Blanc HD
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

Recruitment in Quality

De passie voor de voedingsindustrie delen wij met ons netwerk. En dat netwerk groeit iedere dag. Want een goede kwaliteit? Dat is geen eindhalte, daar is het productieproces van doordrongen tot in de haarvaten. Dagelijks spreken wij hoogopgeleide Quality professionals in de Food. Van starter tot manager en van R&D tot procestechnologie. De zoektocht naar de juiste mensen reikt verder dan alleen een CV. Het draait om het vinden van de juiste persoon.

Neem contact met ons op

Van Loon21 12 2021 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos (22 Van 30)

Jouw contactpersonen

Laurens Breure (1)

Laurens Breure

Business Unit Manager
Stijn Van Hoof 1

Stijn van Hoof

Business Manager
Tim Hendriks (1)

Tim Hendriks

Senior Recruiter
Inez Beumer 1

Inez Beumer

Recruiter

Praktijkverhalen

Van boer tot vork: het opzetten van een kwaliteitssysteem voor een nieuwe plant.

Van boer tot vork: het opzetten van een kwaliteitssysteem voor een nieuwe plant.

Na het afronden van haar opleiding Food Technology, startte Merle als Quality Specialist bij Yor-in. Inmiddels is ze al 2,5 jaar een vertrouwd gezicht binnen onze club. Na een aantal succesvolle opdrachten binnen de Food & Industry, ging ze onlangs aan de slag bij Westfort Vleesproducten. Hier werkt Merle mee aan een innovatief project. Benieuwd wat ze precies doet? En hoe ze te werk gaat? Je leest het in deze blog. 

Lees meer
Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Jarenlang was Arion van Ginneken werkzaam in de horeca- en evenementenbranche. Van grootschalige festiviteiten tot een diner voor twee in het Sprookjesbos van de Efteling. Hoewel zijn passie daar ligt, koelde het de laatste jaren af. Het werd tijd voor iets nieuws. Zijn doel: zichzelf breed oriënteren. Hij startte enkele jaren geleden als Ploegchef bij Merba, de Nederlandse marktleider in het produceren van koekjes.

Lees meer
De 5 voordelen van een interim Quality Specialist

De 5 voordelen van een interim Quality Specialist

Op de planning zie je dat de NVWA binnenkort op de stoep staat voor een audit. Er flitst van alles door je hoofd, want hoe complex is deze audit? Welke processen dien je voor die tijd écht te controleren? En de hamvraag: wie heeft er tijd om alle voorbereidingen te treffen en te checken? Ondanks dat je werkt met een kundig team, komt de dagelijkse operatie in gevaar wanneer een van hun dit oppakt. Een voorbeeld als deze biedt redenen genoeg om te kiezen voor een interim Quality Specialist. Waarom een interimmer in een situatie als deze de beste optie is? Hieronder sommen we de vijf belangrijkste voordelen voor je op.

Lees meer
Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Spontane audits, veranderende regelgeving en onvoorziene problemen bij productvrijgave voeren druk uit op de dagelijkse praktijk. Piekbelastingen als deze komen altijd ongelegen. Je komt er snel achter dat er extra handjes nodig zijn; mensen die de vloer op gaan en handboeken opstellen of bijwerken. Maar wanneer is jouw personeelstekort structureel? En wanneer is er sprake van een periodiek probleem? Met andere woorden, wanneer kies je voor een interim oplossing en wanneer ga je op zoek naar een collega in vaste dienst? Hieronder lees je hoe je die overweging voor jouw afdeling maakt.

Lees meer