Specialisten
in Quality Assurance

Recruitment en detachering in kwaliteitsmanagement.

Van Loon21 12 2021 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos (25 Van 30)

Recruitment in Quality

De passie voor de voedingsindustrie delen wij met ons netwerk. En dat netwerk groeit iedere dag. Want een goede kwaliteit? Dat is geen eindhalte, daar is het productieproces van doordrongen tot in de haarvaten. Dagelijks spreken wij hoogopgeleide Quality professionals in de Food. Van starter tot manager en van R&D tot procestechnologie. De zoektocht naar de juiste mensen reikt verder dan alleen een CV. Het draait om het vinden van de juiste persoon.

Wij werken samen met

SFB Logo Geel
Royal Haskoning Logo
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo Byondis
Logo 2
Logo's opdrachtgevers
Logo Ynsect Blanc HD
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

Jouw contactpersonen

Laurens Breure (1)

Laurens Breure

Business Unit Manager
Roy Rutten (1)

Roy Rutten

Business Manager
Tim Hendriks (1)

Tim Hendriks

Talent Sourcer
Inez Beumer 1

Inez Beumer

Recruiter

Neem contact met ons op

Van Loon21 12 2021 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos (22 Van 30)

Praktijkverhalen

Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Jarenlang was Arion van Ginneken werkzaam in de horeca- en evenementenbranche. Van grootschalige festiviteiten tot een diner voor twee in het Sprookjesbos van de Efteling. Hoewel zijn passie daar ligt, koelde het de laatste jaren af. Het werd tijd voor iets nieuws. Zijn doel: zichzelf breed oriënteren. Hij startte enkele jaren geleden als Ploegchef bij Merba, de Nederlandse marktleider in het produceren van koekjes.

Lees meer
De 5 voordelen van een interim Quality Specialist

De 5 voordelen van een interim Quality Specialist

Op de planning zie je dat de NVWA binnenkort op de stoep staat voor een audit. Er flitst van alles door je hoofd, want hoe complex is deze audit? Welke processen dien je voor die tijd écht te controleren? En de hamvraag: wie heeft er tijd om alle voorbereidingen te treffen en te checken? Ondanks dat je werkt met een kundig team, komt de dagelijkse operatie in gevaar wanneer een van hun dit oppakt. Een voorbeeld als deze biedt redenen genoeg om te kiezen voor een interim Quality Specialist. Waarom een interimmer in een situatie als deze de beste optie is? Hieronder sommen we de vijf belangrijkste voordelen voor je op.

Lees meer
Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Spontane audits, veranderende regelgeving en onvoorziene problemen bij productvrijgave voeren druk uit op de dagelijkse praktijk. Piekbelastingen als deze komen altijd ongelegen. Je komt er snel achter dat er extra handjes nodig zijn; mensen die de vloer op gaan en handboeken opstellen of bijwerken. Maar wanneer is jouw personeelstekort structureel? En wanneer is er sprake van een periodiek probleem? Met andere woorden, wanneer kies je voor een interim oplossing en wanneer ga je op zoek naar een collega in vaste dienst? Hieronder lees je hoe je die overweging voor jouw afdeling maakt.

Lees meer