Quality recruitment

Quality recruitment richt zich specifiek op het aantrekken van kwaliteitsprofessionals. Bijvoorbeeld een QA Engineer, QESH Manager of Voedingsmiddelentechnoloog. Maar hoe zet je Quality recruitment effectief in voor jouw organisatie? Als werkgever zoek je kandidaten die niet alleen inhoudelijke kennis hebben maar ook goed passen binnen de bedrijfscultuur. Dit begint met een duidelijk functieprofiel en een efficiënt wervingsplan

Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Yor-in is jouw betrouwbare Quality recruitmentpartner in de Food & Industry. We onderscheiden ons door onze marktkennis, uitgebreide professionele netwerk en persoonlijke, transparante communicatiestijl. Zo vinden we snel de ideale kandidaat voor jouw vacature.

Quality Recruitment voor de Food & Industry

Om de juiste Quality professionals te vinden heb je een gerichte aanpak nodig. Als Recruiter heb je te maken met een omgeving waar hoge kwaliteitseisen gelden. Daarom is achtergrondkennis belangrijk. De Quality Recruiters van Yor-in hebben diepgaande kennis van de sector, kwaliteitsnormen en regelgeving. Hierdoor weten we precies welke kwaliteiten een goede Quality Assurance Specialist heeft. Onze aanpak draait om het opbouwen van lange termijn relaties en het laten groeien van een kwalitatief kandidaten netwerk. Met deze aanpak winnen we vertrouwen van toptalent dat bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf.

Quality Recruitment
Quality Asuurance in de Food

De rol van Quality Assurance in de sector

Hoge kwaliteitsnormen zijn nodig om producten op de markt te brengen. Consumenten verwachten veilige en gezonde producten. Daarbij levert consistente kwaliteit loyale klanten op. Kwaliteitsmanagement helpt om verspilling en fouten in het productieproces te voorkomen. Hierdoor bespaar je als organisatie kosten, optimaliseer je productieprocessen en bouw je een goede reputatie op. Productiebedrijven die investeren in hun kwaliteitsafdeling stimuleren continue verbetering en innovatie. Daarmee versterkt jouw positie in de markt. 

Het Quality Recruitment proces van Yor-in

Vooral in deze krappe arbeidsmarkt, is een goed doordachte wervingsstrategie van belang. Yor-in volgt een gestructureerd recruitmentproces, met een doorlooptijd van acht tot tien weken:

  • Vacature intake (week 1)
  • Online campagne (week 2-8)
  • Kandidaten benaderen (week 2-5)
  • Gesprekken voeren (week 5-8)
  • Getekend contract (week 8-10)

Om vacatures snel in te vullen, pakken we deze bij voorkeur exclusief op. Hierbij nemen we het gehele recruitmentproces uit handen: van het scherpstellen van de vacaturetekst tot het inplannen van gesprekken. Richting kandidaten zijn we vanaf het eerste moment transparant over het bedrijf waar we voor werven. Dit zorgt voor vertrouwen en positieve reacties. 

Wervingsstrategie Van Yor In

Quality functies die Yor-in invult

Het Quality Assurance werkveld is divers en varieert van voedselhygiëne tot milieubeleid. Daarom zijn er verschillende soorten functies om aan de specifieke behoeften van verschillende sectoren, processen en producten te voldoen. Hoewel sommige rollen met elkaar overlappen, bestaan er ook belangrijke verschillen:

Quality Officer

Quality Officer

Een Quality Officer formuleert de kwaliteitsdoelstelling en verhoogt het kwaliteitsbewustzijn binnen het team. Dit doet hij door het coördineren en managen van de kwaliteitsprocessen.

Start met werven
Kwaliteitsspecialist

Kwaliteitsspecialist

Een Kwaliteitsspecialist handhaaft en verbetert de kwaliteitsstandaarden van de producten. Deze persoon voert nauwgezette controles uit op zowel grondstoffen als eindproducten.

Start met werven
 QC Medewerker

QC Medewerker

De QC Medewerker controleert producten, processen én machines. Een QC Mederwerker heeft ook voor detail en kennis van kwaliteitsnormen en procedures.

Start met werven
Corporate Safety Specialist

Corporate Safety Specialist

Een Corporate Safety Specialist is verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van veiligheidsprotocollen of het uitvoeren van risicoanalyses.

Start met werven
Voedingsmiddelentechnoloog

Voedingsmiddelentechnoloog

In deze funcite combineer je wetenschap en technologische principes om het assortiment te ontwikkelen. 

Start met werven
 Quality Manager

Quality Manager

De Quality Manager overziet alle kwaliteitsprocessen in de fabriek. Hij of zij is verantwoordelijk voor een kwalitatieve productie en maximale winstgevendheid. 

Start met werven
QESH Manager

QESH Manager

Een QESH Manager zorgt ervoor dat een fabriek voldoet aan de eisen op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en bewustzijn. 

Start met werven
QA Engineer

QA Engineer

Een QA Engineer zorgt ervoor dat de machines en systemen in een fabriek vlekkeloos werken. Deze persoon bewaakt de kwaliteit en veiligheid in alle stappen van het productieproces.

Start met werven
EHS Specialist

EHS Specialist

 Deze persoon zorgt ervoor dat alle werkprocessen voldoen aan de geldende milieu-, gezondheids- en veiligheidsnormen.

Start met werven

Tijdelijke en permanente Quality Recruitment oplossingen

Knelpunten in jouw kwaliteitsproces vragen om een efficiënte oplossing. Yor-in denkt met je mee door het gewenste profiel scherp te krijgen en de juiste professional voor je te vinden. Ben je geholpen met een interim Quality Specialist die morgen start? Of past een vaste medewerker toch beter? Welke uitdaging je ook hebt, Yor-in staat voor je klaar.   

Samenwerken met Yor-in voor Quality Recruitment

Al meer dan 15 jaar helpen we productiebedrijven uit de brand met kwalitatieve recruitmentoplossingen. Benieuwd waarom anderen voor Yor-in kiezen? En met welke bedrijven we al samenwerken? Dat lees je hier. We komen graag bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Zodat we jouw organisatie vooruit kunnen helpen met nieuw talent. Kies jij ook voor Yor-in?