Specialisten
in Finance

Recruitment en detachering van Finance professionals.

Rekenwonders 18 07 2022 Epsilon Studios Ektor 17

Finance Recruitment

Om de productie goed draaiende te houden, speelt Finance een cruciale rol. Of het nu gaat om het efficiënt inrichten van financiële processen of het stroomlijnen van informatie. Steeds meer bedrijven binnen de Food & Industry zien het belang van data gedreven en analytische Finance professionals in. Of wij daarbij kunnen helpen? Reken maar! Ga met ons om tafel en ontdek hoe we jouw team vooruit helpen.

Wij werken samen met

SFB Logo Geel
Royal Haskoning Logo
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo Byondis
Logo 2
Logo's opdrachtgevers
Logo Ynsect Blanc HD
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

Jouw contactpersonen

Luuk Wieringa (1)

Luuk Wieringa

Business Manager

l.wieringa@yor-in.nl
06-33657435

Laura Wannet (1)

Laura Wannet

Recruiter

Neem contact met ons op

Bottled Liquid Soap Being Produced Factory

Praktijkverhalen

Ik kies bewust voor de foodindustrie; het raakt iedereen!

Ik kies bewust voor de foodindustrie; het raakt iedereen!

Procedures, wet- en regelgeving en werkinstructies. Levensmiddelen kun je niet zomaar en zonder kwaliteitssystemen produceren. Voedselveiligheid moet altijd worden gewaarborgd. En precies deze combinatie vindt Tina Tsaparas interessant. Afgelopen jaar maakte ze de overstap van specialist naar Quality Assurance Manager bij Van Loon Group Almere. Hoe haar zoektocht verliep en waarom de keuze voor de industrie van de vleesvervangers? Dat vertelt ze hier!

Lees meer
Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Spontane audits, veranderende regelgeving en onvoorziene problemen bij productvrijgave voeren druk uit op de dagelijkse praktijk. Piekbelastingen als deze komen altijd ongelegen. Je komt er snel achter dat er extra handjes nodig zijn; mensen die de vloer op gaan en handboeken opstellen of bijwerken. Maar wanneer is jouw personeelstekort structureel? En wanneer is er sprake van een periodiek probleem? Met andere woorden, wanneer kies je voor een interim oplossing en wanneer ga je op zoek naar een collega in vaste dienst? Hieronder lees je hoe je die overweging voor jouw afdeling maakt.

Lees meer