Specialisten
in Finance

Recruitment en detachering van Finance professionals.

Specialisten in Finance

Rekenwonders 18 07 2022 Epsilon Studios Ektor 2

De perfecte match in Finance

Met meer dan 15 jaar ervaring in het werven van Finance professionals in de Food & Industry weten we precies welke kandidaten bij jouw vacature passen. We kennen de functies, begrijpen de specifieke uitdagingen van de sector en snappen de cultuur van Food & Industry organisaties.

We benaderen kandidaten op een persoonlijke manier en wekken hun enthousiasme voor jouw vacature. Gelijkertijd gebruiken we geavanceerde data-analyse om onze marketingcampagnes te optimaliseren. Zo targeten we de juiste kandidaten met de juiste boodschap, via de juiste kanalen.

Rekenwonders 18 07 2022 Epsilon Studios Ektor 13

In deze vacatures zijn we goed

Yor-in is gespecialiseerd in het werven van Finance professionals op alle niveaus, van junior tot manager en met focus op de Food & Industry. De volgende rollen pakken we graag op:

  • Financial Controller
  • Assistent Controller
  • Business Controller
  • Financieel Medewerker
  • Finance Manager
  • Crediteurenadministratie
  • Financieel administrateur

Staat jouw vacature niet in dit rijtje? Neem dan vooral contact met ons op om te zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Rekenwonders 18 07 2022 Epsilon Studios Ektor 4

Interim | W&S | ZZP

Of het nu gaat om interim-oplossingen, werving & selectie of ZZP'ers, wij bieden flexibele personeelsoplossingen die aansluiten bij jouw financiële behoeften. Of het nu gaat om een naderende audit, nieuwe projecten, tijdelijke uitval of uitbreidingen, wij staan voor je klaar.

We beschikken over een groot netwerk van Finance professionals in de Food & Industry, waardoor we snel en efficiënt kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar een interim-manager voor een project of een vaststelling op jouw Finance afdeling, wij vinden de perfecte kandidaat met de juiste kennis en ervaring voor jouw organisatie.

Wij werken samen met

SFB Logo Geel
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo Byondis
Logo 2
Logo Ynsect Blanc HD
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

Finance Recruitment

Om de productie goed draaiende te houden, speelt Finance een cruciale rol. Of het nu gaat om het efficiënt inrichten van financiële processen of het stroomlijnen van informatie. Steeds meer bedrijven binnen de Food & Industry zien het belang van data gedreven en analytische Finance professionals in. Of wij daarbij kunnen helpen? Reken maar! Ga met ons om tafel en ontdek hoe we jouw team vooruit helpen.

Rekenwonders 18 07 2022 Epsilon Studios Ektor 17

Neem contact met ons op

Bottled Liquid Soap Being Produced Factory

Jouw contactpersonen

Luuk Wieringa 3

Luuk Wieringa

Business Manager

l.wieringa@yor-in.nl
06-33657435

Max Luesink (1)

Max Luesink

Business Manager
Daniel Lamandassa 2

Daniël Lamandassa

Recruiter

Praktijkverhalen

Ik kies bewust voor de foodindustrie; het raakt iedereen!

Ik kies bewust voor de foodindustrie; het raakt iedereen!

Procedures, wet- en regelgeving en werkinstructies. Levensmiddelen kun je niet zomaar en zonder kwaliteitssystemen produceren. Voedselveiligheid moet altijd worden gewaarborgd. En precies deze combinatie vindt Tina Tsaparas interessant. Afgelopen jaar maakte ze de overstap van specialist naar Quality Assurance Manager bij Van Loon Group Almere. Hoe haar zoektocht verliep en waarom de keuze voor de industrie van de vleesvervangers? Dat vertelt ze hier!

Lees meer
Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Spontane audits, veranderende regelgeving en onvoorziene problemen bij productvrijgave voeren druk uit op de dagelijkse praktijk. Piekbelastingen als deze komen altijd ongelegen. Je komt er snel achter dat er extra handjes nodig zijn; mensen die de vloer op gaan en handboeken opstellen of bijwerken. Maar wanneer is jouw personeelstekort structureel? En wanneer is er sprake van een periodiek probleem? Met andere woorden, wanneer kies je voor een interim oplossing en wanneer ga je op zoek naar een collega in vaste dienst? Hieronder lees je hoe je die overweging voor jouw afdeling maakt.

Lees meer