5x Waarom ik tekende als Finance Specialist

Yor In 27 03 2024 Nijmegen Deel 3 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 15

Door: Finance Specialist Diederik Groeneveld

Afgestudeerd! En wat nu? Na het behalen van mijn bachelor Finance & Control, koos ik voor de master Strategic Management om mijn blik te verbreden. Met een tweede diploma-uitreiking in zicht, popten er wederom verschillende vragen op in mijn hoofd. Want bij welke organisatie wil ik graag werken? En welke rol past bij mij? In deze zoektocht belandde ik op gesprek bij Yor-in. Waarom ik tekende als Finance Specialist, dat vertel ik je hier.

1. Professionele groeispurt

Als interim professional bij Yor-in neem je een kijkje in de keuken van verschillende productieomgevingen. In korte tijd ervaar je het reilen en zeilen van diverse bedrijven. Vooral als starter vind ik dit belangrijk, want zo maak je een snelle groei door. Zo merkte ik bij Euramax op rap tempo hoe de verschillende afdelingen in de praktijk samenwerken. Erg handig als finance medewerker! En dat leer je niet uit een boek.

2. Op ontdekkingstocht

Naast wisselende organisaties, proef je als Finance Specialist van verschillende rollen. Je werkzaamheden, de producten én bedrijfsculturen lopen per opdracht namelijk uiteen. Dit helpt mij in mijn zoektocht naar waar mijn kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Ik ontdek welk bedrijf bij mij aansluit, en in welke functie ik floreer. Wat bij mij op één staat? Energie krijgen van het werk dat ik doe!

3. Uitdagende prikkel

Je takenpakket is per interim opdracht verschillend. Zo schrijf ik de ene keer een voorstel om procesverbeteringen door te voeren, een andere keer ondersteun ik bij het implementeren van software. Deze variatie zorgt voor een uitdagende prikkel in je werk én het helpt in de ontdekkingstocht naar je ideale baan.

4. Onderdeel van de club

Werk draait om meer dan je takenpakket. Zo staat bij Yor-in clubgevoel en saamhorigheid hoog in het vaandel. Dat merk ik direct wanneer ik de kantoorboerderij binnenloop en mijn collega’s mij gelijk begroeten. Dat vind ik belangrijk, dat je je gewaardeerd voelt en gezien wordt. En dat teamgevoel versterkt tijdens borrels, events en het wekelijkse bedrijfshockey. 

5. Begeleiding op maat

Wil je sparren over het interimwerk, je persoonlijke ontwikkeling of zoek je een passende opdracht? Het hele Yor-in-team staat voor je klaar en schakelt waar nodig hun brede netwerk in. Daarnaast kan ik met al mijn vragen terecht bij mijn Resource Manager, Jasper. Of het nou gaat om het sparren over de opdracht, of het uitkiezen van een verbredende cursus. Door zijn eigen ervaringen als interim professional verplaatst hij zich makkelijk in mij en het pad dat ik bewandel.

Word jij Diederiks collega?

Als interim specialist bij Yor-in versnel je jouw finance carrière. Je proeft van verschillende bedrijven, functies en taken. Zo achterhaal je je kwaliteiten en ontdek je waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Daarnaast word je onderdeel van een jonge club professionals die voor je klaarstaat. Voor jouw carrière én jou als persoon. Dus ben jij net als Diederik pas afgestudeerd en zoekende in jouw eerste baan? Bel eens met ons, we vertellen je graag meer!