Jouw ontwikkeling bij Yor-in 

Jouw talent, onze prioriteit

Bij Yor-in zetten we jouw ontwikkeling op de eerste plaats. Dit doen we door een combinatie van opleidingen, innovatieve tools en aandacht voor jou als persoon. Dit ziet er in de praktijk zo uit: 

Persoonlijke begeleiding 

Jouw eigen Resource Manager staat klaar om je te coachen en begeleiden. Samen stellen jullie jouw doelen scherp en maken jullie een ontwikkelingsplan op maat. Je ontmoet jouw Resource Manager wanneer je start, zodat je direct een sterke basis legt voor je toekomstige ontwikkeling. Tijdens jouw project bij een van onze opdrachtgevers blijven jullie in contact. Zit je nog goed op je plek? Ben je met de juiste dingen bezig? Met deze aanpak helpen we jou om het beste uit jezelf te halen. 

Yor In 27 03 2024 Nijmegen Deel 1 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 15
Yor In 27 03 2024 Nijmegen Deel 1 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 2

Teampeak: jouw online ontwikkelplatform 

Met de Teampeak applicatie heb je alle informatie over jouw ontwikkeling binnen handbereik. Zo houd je jouw persoonlijke doelen overzichtelijk bij en ontvang je waardevolle feedback van collega's. Ook geef je elkaar laagdrempelig complimenten, waardoor jij misschien wel hele nieuwe talenten van jezelf ontdekt. Je koppelt jouw doelen naadloos aan de voortgang van je opdracht en de doelstellingen van Yor-in. Zo maak je jouw impact inzichtelijk. 

Investering in jouw groei 

Om jouw ontwikkeling te stimuleren, bieden we meer dan tools en begeleiding. Met jouw persoonlijke opleidingsbudget kies je relevante opleidingen die bijdragen aan jouw groei. Bijvoorbeeld een vakinhoudelijke training of een persoonlijk leiderschapsprogramma. Ook organiseert Yor-in het hele jaar door opleidingsevents waar je samen aan deelneemt. Zoals de Lean Six Sigma Green Belt training. Kennis waar je direct mee aan de slag kunt.  

Waarom Teampeak? 

Uit het grote aanbod ontwikkeltools, koos Yor-in bewust voor Teampeak. Waarom we dit deden? Miente Bakker (oprichter en CEO van Teampeak) licht toe wat jij als professional aan deze tool hebt:  

‘’Nieuwe dingen leren is een continue cyclus. Net als persoonlijke ontwikkeling. Teampeak gelooft dat mensen het leuk vinden om op de juiste manier uitgedaagd te worden. De mooiste groei vindt plaats wanneer je wordt aangesproken op je talent en professionaliteit. Waar ben ik goed in en waar wil ik me in verbeteren?  

Om daarachter te komen heb je feedback nodig. Van de mensen waar je veel mee samenwerkt. Met Teampeak haal je laagdrempelig feedback op bij je leidinggevende, maar juist ook bij je collega’s. Daarom heet de applicatie Teampeak. We werken graag met bedrijven die investeren in hun medewerkers. Gemotiveerde collega’s die het beste uit zichzelf halen zorgen voor kwalitatieve resultaten. En tevreden opdrachtgevers. Een win-win-win situatie!’’ 

Yor In 27 03 2024 Nijmegen Deel 3 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 15

Projectcyclus

Start je als Specialist bij Yor-in? Dan nemen we je mee in de projectcyclus. Vanaf het eerste moment staat jouw Resource Manager voor je klaar.  

  • Een project vinden

Ronddom jouw indiensttreding bij Yor-in ga je in gesprek met potentiële opdrachtgevers. De Business Managers van Yor-in stellen jouw profiel voor bij interessante bedrijven binnen de Food & Industry. Is er een interessante positie beschikbaar binnen jouw vakgebied? Dan gaan jullie samen op bezoek bij de klant.   

  • Jouw opdracht

Een maand nadat je op jouw nieuwe opdracht start, checkt jouw Resource Manager bij je in. Na 3 maanden volgt er een evaluatiemoment met jou, de Resource Manager en de opdrachtgever. Ook daarna blijft de Resource Manager bij je in de lucht om te horen hoe het project verloopt. Wanneer het project ten einde loopt vindt er een evaluatiemoment plaats. Gemiddeld duurt een opdracht tussen de 6 en 9 maanden. Iedere opdracht sluiten we af met een eindevaluatie. 

Projectcyclus
  • Het vervolg

Rondom de afronding van jouw opdracht, kijk je alweer vooruit naar het volgende project. Het voeren van kennismakingsgesprekken bij interessante opdrachtgevers begint opnieuw, zodat jij jouw rugzak razendsnel vult met nieuwe ervaring.

Jouw Resource Managers

Britt Rijke 1

Britt Rijke

Jasper Abbing

Jasper Abbing

Niki Huntjens

Niki Huntjens