Een tijdelijke HR collega voor bepaalde tijd

Flexibele HR-oplossingen zijn niet meer weg te denken uit het huidige werkklimaat. Bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof, verzuim of een reorganisatie. Ook wanneer je op zoek bent naar specialistische kennis biedt een interim HR-professional uitkomst. Denk aan situaties waarbij de arbeidsregelgeving in jouw branche verandert. Een tijdelijke HR-collega helpt niet alleen bij het werven en behouden van talent, maar kijkt ook met een frisse blik naar bestaande HR-processen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche, vindt Yor-in de beste HR Specialist voor jouw vraagstuk. 

Direct beschikbare HR & Recruitment Specialisten

Lianne Schumacher-Oosterhof

Lianne Schumacher-Oosterhof

 • Senior HR Business Partner
 • Regio Uden
 • Per direct beschikbaar
Bekijk Specialist

Staat er momenteel niemand tussen? Wij denken graag mee aan een (andere) passende oplossing.

Detachering van HR Specialisten

Interim HR-professionals zijn essentiële hulptroepen voor werkgevers in de voedingsmiddelenindustrie. Ze bieden tijdelijke ondersteuning bij verandering, groei of crisis. Bijvoorbeeld wanneer je als bedrijf te maken krijgt met een plotselinge toename van de productiedruk. Zo levert een interim HR-manager op zo’n moment meerwaarde door de personeelsplanning te optimaliseren en een positieve werkomgeving te creëren. En neemt een Junior HR Medewerker de administratieve taken uit handen.

Yor-in beschikt over een uitgebreid netwerk van interim HR-professionals die klaarstaan om in te springen. De HR Specialisten die bij ons in dienst zijn, zetten we projectmatig in op een tijdelijke opdracht. Daarnaast staan we in contact met een grote groep ZZP’ers, waardoor we snel kunnen reageren op verschillende HR-vraagstukken. 

19 07 2022 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos Deel 2 13

Tijdelijk HR versterking nodig?

Wanneer er dingen veranderen in je bedrijf, biedt de specialistische kennis van een interim HR-professional uitkomst. Bijvoorbeeld in het geval van:

 • Zwangerschapsverlof
  Wanneer jouw vaste HR-medewerker met zwangerschapsverlof gaat, is het belangrijk dat het werk doorloopt. Door een interim HR Specialist in te schakelen behoud je een aanspreekpunt voor HR-vragen en voorkom je achterstanden op de werkvloer. 
 • Personeelstekort
  Komt jouw HR-afdeling (tijdelijk) mensen tekort? Grote kans dat dit invloed heeft op de kwaliteit van het werk en het welzijn van je medewerkers. Het inhuren van een interim HR collega verlicht de werkdruk en zorgt voor een soepel proces.
 • Reorganisatie
  Een reorganisatie roept vaak veel vragen op bij medewerkers. Op dit soort momenten helpt een interim HR Specialist je uit de brand met heldere communicatie en personeelsbegeleiding.
 • Verzuim
  Een hoog verzuimpercentage heeft een aanzienlijke impact op de productiviteit. Een interim HR-professional ondersteunt je door uitgevallen medewerkers te begeleiden, een passend verzuimbeleid op te zetten of een medewerker welzijnsprogramma op te zetten.
 • Hoog verloop
  Net wanneer je denkt dat je team compleet is, vertrekt de volgende persoon alweer. Een interim HR collega brengt in kaart waarom collega’s hun baan opzeggen. Ligt de oplossing in een beter onboardingproces, het ontwikkelen van een positieve werkcultuur of een nieuwe opleidingsmogelijkheden?

De rol van interim HR in moderne organisaties

Trends als digitalisering, aandacht voor diversiteit en een nieuwe generatie werknemers zorgen voor een dynamische arbeidsmarkt. Als moderne werkgever wil je dat jouw beleid en strategieën met de tijd meegaan. Zodat jouw medewerkers waardering ervaren en toegang hebben tot passende ontwikkelingsmogelijkheden.

Op de lange termijn versterkt een interim HR-professional jouw werkgeversmerk door te zorgen voor een positieve werkomgeving. Hierdoor trek je - ook in de toekomst - de beste collega’s aan. Investeren in een interim HR Specialist bespaart daarbij ook kosten op de lange termijn. Omdat je iemand met specialistische kennis in huis haalt, hoef je niet te investeren in dure opleidingsprogramma’s. Iemand die direct operationeel inzetbaar is, zorgt ervoor dat jij waardevol talent behoudt.

Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 43
Yor In 27 03 2024 Nijmegen Deel 1 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 37

Waarom een interim HR Professional van Yor-in?

Liever vandaag dan morgen een professional bij jou aan tafel? Yor-in staat voor je klaar met kwalitatieve oplossingen. Wij helpen je vooruit met:

 • Ervaring in de branche: omdat Yor-in expert is in food recruitment, kennen ook onze HR Specialisten de branche door en door. Hierdoor zijn ze vertrouwd met de vraagstukken binnen deze organisaties.
 • Een ideale match: we zorgen voor een goede klik door niet alleen te kijken naar kennis, maar ook naar het type persoon dat in jouw bedrijf past.  
 • Snel aan de slag: onze professionals zijn op korte termijn beschikbaar zodat je snel de benodigde ondersteuning krijgt.
 • Begeleiding vanuit Yor-in: we bieden onze HR Specialisten continu begeleiding en ondersteuning tijdens hun opdracht, zodat zij optimaal presteren op jouw werkvloer.

Tijdelijke en vaste HR oplossingen

Ben jij niet op zoek naar een tijdelijke, maar een vaste HR-medewerker? Ook daarin denkt Yor-in met je mee. Na een grondige vacature intake brengen we de positie onder de aandacht bij een relevant publiek. Is er niemand in onze talentpool beschikbaar? Dan zoeken we via verschillende kanalen verder naar een passende kandidaat. Zo zorgen we ervoor dat jouw team binnen no-time compleet is.