HR Recruitment

In veel bedrijven helpt HR bij het vinden van nieuw talent. Maar wie haalt de beste HR collega in huis? Hierin speelt HR Recruitment een cruciale rol. Deze vorm van recruitment richt zich specifiek op het vinden van de juiste HR professional voor jouw organisatie. Hiermee investeer je niet alleen in het aantrekken van nieuwe medewerkers, maar ook in personeelsbehoud en de ontwikkeling van bestaande collega’s.

De toekomst van HR

Ook binnen HR Recruitment maakt digitalisering een grote opmars. Zo wordt administratief werk steeds vaker vervangen door online tools. Is er in de toekomst nog wel behoefte aan HR specialisten? Het antwoord is volmondig ja! De ruimte en tijd die digitalisering oplevert, geeft HR professionals meer tijd om zich te concentreren op hun kerntaken: het ontwikkelen en ondersteunen van personeel. Want zij bepalen uiteindelijk het succes van je organisatie. Door de ontwikkeling van medewerkers voorop te stellen, vergroot je het groeipotentieel van jouw bedrijf.  

HR recruitment
Werving hr

Waarom kiezen voor HR Recruitment?

Het opzetten van een effectieve HR afdeling klinkt makkelijker dan het is. Hoe richt je jouw team zó in dat de meerwaarde zichtbaar wordt? Dat begint met weten wat er leeft op de werkvloer. Een goede HR Specialist slaat een brug tussen de behoefte van personeelsleden en de wensen van het management. Dit zorgt voor een optimale ontwikkeling van mens én organisatie. Maar hoe krijg je de juiste persoon bij jou aan tafel?

Goede HR professionals zijn populair, en vaak al voorzien van een goede baan. Daarom is Yor-in dagelijks in gesprek met HR kandidaten uit de branche. Óók wanneer zij niet actief op zoek zijn naar iets nieuws. Door continu te investeren in HR Recruitment, vinden professionals ons wanneer  ze klaar zijn voor een overstap. Hierdoor maken we snel een selectie van geschikte kandidaten voor jouw vacature.

Kennis van Human Resources

Bij Yor-in begrijpen we het belang van HR Recruitment als geen ander. Niet voor niets zijn we al 15 jaar een betrouwbare partner voor de Food & Industry. Hoe wij jouw bedrijf aan de perfecte HR match helpen? Door te werken met gespecialiseerde Recruiters is onze werkwijze zeer gericht. Zo heeft ieder vakgebied (Finance, HR, IT, Operations, Quality en Recruitment) binnen Yor-in een eigen team. Hierdoor weten onze HR Recruiters precies waar ze het over hebben.

Door dagelijks te spreken met HR Managers binnen de Food & Industry, volgen we de ontwikkelingen op de voet. We begrijpen hoe een toekomstbestendige HR afdeling eruit ziet, welke uitdagingen er spelen en hoe je deze aanpakt. En niet onbelangrijk: door onze focus op de voedingsmiddelenindustrie begrijpen we de dynamiek op jouw werkvloer. En schatten we snel in of iemand uit het juiste hout gesneden is om jouw organisatie vooruit te helpen.  

Kennis van HR

Van HR Medewerker tot HR Business partner. Het begint met het vinden van de juiste persoon.

HR Medewerker

HR Medewerker

Een HR Medewerker voert operationele HR taken uit. Zoals het verwerken van salarisadministratie, beantwoorden van personeelsvragen en het bijhouden van personeelsdossiers.

Start met werven
HR Adviseur

HR Adviseur

Een HR Adviseur ontwikkelt en implementeert het HR beleid. Ook adviseren zij management over HR kwesties en helpen ze bij het oplossen van personeelsgerelateerde problemen.

Start met werven
HR Manager

HR Manager

De HR Manager stuurt het HR team aan en zorgt voor een sterk HR beleid. Deze persoon optimaliseert de HR functies op strategisch niveau en coördineert alle HR activiteiten.

Start met werven
Learning & Development

Learning & Development

Een L&D Specialist richt zich op het ontwikkelen en uitvoeren van trainingsprogramma’s. Met als doel om de kennis en vaardigheden van medewerkers te verbeteren.

Start met werven
HR Officer

HR Officer

Net als een HR Medewerker, beheert de HR Officer administratieve taken binnen de HR afdeling. Hierbij heeft de HR Officer vaak een meer gespecialiseerde rol, met focus op één onderwerp.

Start met werven
HR Business partner

HR Business partner

Een HR Business Partner is een strategische sparringpartner voor het management. Deze persoon adviseert over HR-beleid, talentmanagement en optimaliseert de HR-processen.

Start met werven
HR Generalist

HR Generalist

Een HR Generalist richt zich op een breed scala aan HR taken. Bijvoorbeeld werving en selectie, personeelsbeheer, training en ontwikkeling of compliance met wet- en regelgeving.

Start met werven
Oplossing op maat

Oplossing op maat

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op om de HR Recruitment mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

Contact

Tijdelijke HR oplossingen

Heb jij behoefte aan tijdelijke HR ondersteuning? Yor-in helpt je aan een oplossing. Stel je voor: een onverwachte piek in projecten vereist extra handen en je hebt geen tijd te verliezen. Of er staat een belangrijke deadline voor de deur en het ontbreekt je aan voldoende mankracht om het werk op tijd af te ronden. Onze interim HR Specialisten bieden je expertise op maat, precies wanneer jij het nodig hebt. Met flexibele oplossingen en maatwerkondersteuning pakken we jouw HR uitdaging graag aan.. Zodat jij morgen al de hulp krijgt die je nodig hebt.