Wat doet een Recruiter voor jou?

Wat Doet Een Recruiter Voor Jou

Je kent ze wel: Recruiters. Degenen die op je LinkedIn profiel kijken en vervolgens met een vacaturevoorstel in je inbox opduiken. Maar wat doet een Recruiter allemaal voor jou? In deze blog ga ik je dat vertellen!

1. Jouw nieuwe werkgever kennen

Zonder samenwerkingen met bedrijven zouden we geen vacatures hebben om aan te bieden. Doordat ik als Recruiter de bedrijven goed ken, weet ik waar vacatures zijn. Én wat ze zoeken. Daardoor weet ik als geen ander welke werkgever de juiste baan heeft voor jou.

2. Je op de hoogte houden

Zoek jij een nieuwe baan? Of sta je ervoor open om rustig verder te kijken dan je huidige werkgever? Dan wil je natuurlijk weten welke vacatures beschikbaar zijn. En dat vertel ik je graag! Via een bericht op LinkedIn, e-mail óf telefoontje. Vervolgens bepaal je zelf of je wilt solliciteren.

3. Begeleiding bij het solliciteren

Het kan best spannend zijn om bij een nieuw bedrijf op sollicitatiegesprek te gaan. Wie ga je spreken? Wat gaan ze vragen? Wat trek je aan? Daar help ik je bij. Zodat jij goed voorbereid op het gesprek aankomt. En achteraf laat ik je weten hoe het ging. Bereid jij je vast voor op dat tweede gesprek? Dan plan ik deze voor je in.

4. Hulp bij onderhandelen

Bij een goede klik doet een bedrijf jou een salarisvoorstel. Ook worden de andere arbeidsvoorwaarden besproken. Het is soms lastig om in te schatten of het een goed voorstel is. Of dat je nog wilt onderhandelen. Ook daarbij schiet ik als Recruiter te hulp! Ik zorg ervoor dat jij een voorstel krijgt waar je met een goed gevoel je handtekening onder zet. Al met al doet een Recruiter alles om ervoor te zorgen dat jij de baan vindt die perfect bij je past. De match wordt ook gemaakt op basis van de sfeer en cultuur van de werkgever.

Dus houd je inbox in de gaten. Wie weet krijg je de volgende keer wél echt jouw droombaan toegestuurd! En daar wordt niet alleen ik gelukkig van, maar ook jij gaat straks iedere dag met plezier richting werk.