De beste professional
voor jouw vraagstuk

Zo helpen wij organisaties vooruit.

Onze diensten

19 01 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 15

Interim

Een (tijdelijk) tekort aan capaciteit of behoefte aan versterking van jouw afdeling? Wij hebben de juiste kennis in huis. Onze club Specialisten is op interim basis inzetbaar. Ieder vanuit hun eigen expertise gebied. 

Waarom interim via Yor-in?

Bij Yor-in vind je snel de beste interim Specialist. Of je nu een starter of manager nodig hebt. Met meer dan 100 Specialisten in ons netwerk, helpen we je aan de juiste professional voor jouw vraagstuk. En onze huidige klanten? Die beoordelen ons gemiddeld met een 8.7/10.

Hoe werkt dit in de praktijk?

 1. Kennismaken & vacature ophalen
  We komen bij je op locatie langs om persoonlijk kennis te maken en het vraagstuk binnen jullie organisatie te bespreken. 

 2. Werving & marketingactiviteiten
  We kijken of een van onze Specialisten beschikbaar is of gaan in ons netwerk op zoek naar een geschikte kandidaat. Tegelijkertijd draaien we wervingscampagnes vanuit marketing.

 3. Contact & plaatsing
  We stellen onze kandidaat aan je voor. Vervolgens begeleiden we het sollicitatieproces aan beide kanten. Van de eerste kennismaking tot tekenmoment.

Onze voorwaarden

 • Tarief
  Kies je voor een interim oplossing via Yor-in, dan betaal je alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Ons uurtarief is afhankelijk van de ervaring van de Specialist. Ook de inhoud en looptijd van de opdracht spelen een rol.
 • Personeelszaken
  Yor-in regelt verzekeringen, vakanties en andere vormen van verlof en verzuim. Uiteraard nemen wij ook het risico bij langdurig uitval of verzuim.
 • Opleiding en coaching
  Onze Specialisten krijgen uitgebreide ondersteuning van een Resource Manager. Zij faciliteren opleidingen, trainingen en fungeren als vraagbaken voor de professional.
19 01 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 8

Werving en selectie

Ook voor het vinden van vaste medewerkers ben je bij ons aan het juiste adres. Dagelijks spreken we professionals die jouw toekomstige collega kunnen zijn. Vertel jij ons wat je zoekt? Dan doen wij de rest voor je!

Waarom W&S via Yor-in

Wij brengen jouw bedrijf en vacatures onder de aandacht bij de beste kandidaten. Hoe? Door in onze eigen database te zoeken naar de beste match. Ook speuren we de online platformen af en zetten we marketing campagnes in. Het liefst vanuit jouw bedrijfsnaam, zodat kandidaten weten met wie ze spreken. Inmiddels vulden wij meer dan 500 vacatures succesvol in.

Hoe werkt dit in de praktijk?

 1. Kennismaken & vacature ophalen
  We komen bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Zo enthousiasmeren we onze Specialisten voor jouw vacature, organisatie en afdeling.

 2. Werving & marketingactiviteiten
  We kijken of een van onze Specialisten beschikbaar is of gaan in ons netwerk op zoek naar een geschikte kandidaat. Tegelijkertijd draaien we wervingscampagnes vanuit marketing.

 3. Contact & plaatsing
  We stellen onze kandidaat aan je voor. Vervolgens begeleiden we het sollicitatieproces aan beide kanten. Van de eerste kennismaking tot tekenmoment.

Onze voorwaarden

 • Tarief
  In overleg met jou berekenen wij een percentage over het bruto jaarsalaris. Je betaalt uiteraard pas bij een succesvolle invulling van jouw vacature.
 • Garantietermijn
  Wij gaan uit van een garantietermijn van één maand. Mocht er in de eerste maand na plaatsing dus onverwacht iets gebeuren, dan gaan we kosteloos opnieuw op zoek. Of kijken we naar een andere oplossing.
 • Exclusiviteit en bedrijfsnaam
  Om de slagingskans te verhogen werken wij het liefst exclusief samen. Dit zorgt ervoor dat wij ons volledig kunnen focussen op jouw vacature. Daarbij benoemen we het liefst zo veel mogelijk informatie richting de kandidaat. Denk aan de bedrijfsnaam, arbeidsvoorwaarden en procedure. Hiermee winnen we snel vertrouwen van het beste talent.
19 01 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 28

ZZP

Staat er niemand tussen onze eigen beschikbare Specialisten? En ben je wel op zoek naar een tijdelijke oplossing voor jouw personeelsvraagstuk? Dan denken we graag mee in de vorm van een goede ZZP'er.

Waarom ZZP via Yor-in?

Met een uitgebreid ZZP netwerk in de Food & Industry, vinden we snel de perfecte ZZP’er voor jouw vraagstuk. We beschikken over een talentpool met meerdere professionals die staan te springen om jouw organisatie te ondersteunen!

Hoe werkt dit in de praktijk?

 1. Kennismaken & vacature ophalen
  We komen bij je op locatie langs om persoonlijk kennis te maken en het vraagstuk binnen jullie organisatie te bespreken. Hierna enthousiasmeren we onze ZZP'ers voor de vacature, de organisatie en de afdeling.

 2. Werving & marketingactiviteiten
  We gaan in ons netwerk op zoek naar een beschikbare ZZP'er. Daarnaast draait onze marketingafdeling wervingscampagnes om zo snel mogelijk de geschikte ZZP'er voor jouw organisatie te vinden.

 3. Contact & plaatsing
  Wanneer we een geschikte ZZP'er beschikbaar hebben, stellen we deze aan je voor. Vervolgens vervolgt hij of zij de procedure bij jou. Uiteraard blijven wij een ondersteunende rol hebben. Van kennismaking tot tekenmoment.

Onze voorwaarden

 • Tarief
  Kies je voor een interim oplossing via Yor-in, dan betaal je alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van de ZZP’er. Ook de inhoud en looptijd van de opdracht spelen een rol.

 • Urenregistratie
  Yor-in regelt de urenregistratie en het gehele facturatieproces. 

Waarom anderen voor Yor-in kiezen

De markt ontwikkelt zich razendsnel. Dit vraagt om een carrièrepartner die een stap vooruit denkt. Omdat wij de Food & Industry door-en-door kennen, begrijpen we tegen welke uitdagingen je aanloopt. Én welke mensen je nodig hebt. Wij gaan met jou in gesprek om te achterhalen wie dat zijn voor jouw organisatie. 

 • Snelle en duidelijke communicatie
 • Sociale en vakkundige Specialisten
 • Inhoudelijke gesprekspartner 
Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 33
Met deze bedrijven werken we al samen

Onze opdrachtgevers schakelen ons in als ze versterking nodig hebben op hun Finance-, HR-, IT-, Operations-, Quality- of Recruitment-afdeling. Zoek jij een professional die je ondersteunt tijdens een aankomende piek? Of heb je behoefte aan een Specialist met specifieke kennis? Ontdek wat Yor-in voor je kan betekenen.   

SFB Logo Geel
Royal Haskoning Logo
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo Byondis
Logo 2
Logo Ynsect Blanc HD
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

Van starter tot manager en van Operations tot HR. Wij vinden snel de oplossing voor jouw personeelsvraagstuk.

Eerst even kennismaken?
Plan jouw afspraak in