Interim Quality als springplank naar Quality Business Partner

JW108728 2
JW108905 2

Hoe begon je bij Yor-in?

Mijn avontuur bij Yor-in startte direct na mijn afstuderen als voedingsmiddelentechnoloog aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Ik was vooral nieuwsgierig hoe ik mijn kennis in de praktijk kon brengen en wilde snel veel leren. Mijn doel was een dynamische baan waarin ik me kon ontwikkelen én in korte tijd veel ervaring kon opdoen. Via Yor-in kreeg ik de kans om snel in verschillende keukens mee te draaien.

Wat doe je nu?

Na mijn tijd bij Yor-in startte ik bij Royal Swinkels als Quality Business Partner. Een organisatie met veel interessante projecten, ontwikkelingen en werkzaamheden. Op dit moment heb ik een uitdagende en veelzijdige functie. Ik houd me bezig met onder andere HACCP, voedselveiligheid en nieuwe ontwikkelingen. Ook certificeringen, systemen en specificaties maken deel uit van mijn takenpakket. Waar ik de meeste energie uit haal? De verbinding met collega’s uit allerlei disciplines. Of ik nu een project trek of als schakel tussen afdelingen fungeer, ik krijg er energie van om samen tot concrete resultaten te komen.

JW108833 2

Wat is het waardevolste wat je bij Yor-in leerde?

Bij Yor-in leerde ik het belang van authentiek luisteren en oprechte betrokkenheid. Door echt te begrijpen wat er achter woorden schuilt en interesse te tonen, versterk je vertrouwen en bevorder je open communicatie. Daarmee bouw je aan een positieve werkcultuur. Het helpt om conflicten te voorkomen en zorgt voor betere samenwerking én betere oplossingen. Zo bracht ik mijn opdrachten steeds tot een goed einde.

Daarnaast leerde ik hoe belangrijk het is om goed met je energie om te gaan. Zeker wanneer je aan meerdere opdrachten tegelijk werkt. Dat was soms best intensief. Maar juist daardoor leerde ik prioriteiten stellen en mijn grenzen bewaken. Als ik daaraan terugdenk dan denk ik ook altijd aan de uitspraak: "Multitasken is niet altijd efficiënt, maar werken met duidelijkheid en focus wel."