Yor In 27 03 2024 Nijmegen Deel 2 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 2

Yor-in brengt jouw carrière in beweging

Wil jij stappen zetten in je professionele groei en persoonlijke ontwikkeling? Of je nu aan het begin van je loopbaan staat, of op zoek bent naar een volgende uitdaging, Yor-in denkt met je mee. Samen stippelen we een loopbaan uit die past bij jouw individuele doelen. Én helpen we je vooruit met de juiste kennis, training en expertise.

Ontdek jouw personeelsoplossing

Op zoek naar versterking voor jouw team? Of het nu gaat om een tijdelijke of vaste medewerker, Yor-in denkt met je mee. Met ruim 100 collega’s binnen onze organisatie, vinden we snel de juiste professional voor jouw vraagstuk. Organisaties in de voedingsmiddelen- en maakindustrie gaan graag met ons om tafel omdat wij de branche door-en-door kennen. In gesprek met jou achterhalen we wie binnen jouw organisatie past. Daar zijn wij goed in en zo helpen we jou en jouw organisatie vooruit.

Tape Food Industry Products Ready Asla Utomatic Packaging Concept With Automated Food Production Generative Ai

Wat anderen over ons zeggen

Een recruitment bureau die naar de opdrachtgever luistert en hoort waar ze naar op zoek zijn. Deze kennis en ervaring zetten ze in om de best mogelijke match te maken. Als interim manager heb ik een mooie opdracht toebedeeld gekregen. Waarbij ze gedurende periode contact blijven houden. Een voorbeeld hoe het kan en moet!

Vanessa Creutzburg

Quality and Continuous Improvement Manager a.i

Mijn ervaring met Yor-in, en in het bijzonder met Eline en Inez, omschrijf ik als zeer vakkundig en uiterst aangenaam. Ze nemen echt de tijd om te begrijpen wat je als klant doet, zoekt en nodig hebt. Ze schakelen snel, professioneel en persoonlijk waardoor het een hele fijne samenwerking is!

Maria Brito

HR Manager

Yor In Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 35
Door een fijne en mooie samenwerking een leuke overstap gemaakt naar een nieuwe baan. Thanks, team Yor-in!

Barry van Roekel

QA Manager

Fijne samenwerking. Schakelen snel en weten goede kandidaten uit de markt te halen!

Paul Dijk

IT Manager

It 8 17 09 2021 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 23
Fijne club die goed luistert naar de wensen van zowel opdrachtgever als kandidaat. Uitstekende begeleiding tijdens het hele sollicitatie traject. Goede communicatie, helder en vlot, erg prettig.

Steven Ulrich

Manager IT Services

Yor-In is een geweldige club! Hier voel je echt de samenhorigheid en een leuke sfeer om te werken. Ze helpen je goed op weg met je carrière en bieden hulp waar nodig. Zo zet je enorme stappen vooruit en voor je het weet ben je meer gegroeid dan je ooit zou denken, zowel in je persoonlijkheid als je carrière. Ik raad iedereen aan die op zoek is naar een baan / interim opdracht / nieuwe collega te gaan praten met Yor-In!

Erik Sunderman

QA Manager

Van Loon21 12 2021 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos (29 Van 30)
Door de persoonlijke benadering en de ontvangst op hun fantastische locatie merk je al dat Yor-in niet zomaar een standaard recruitment bureau is. De gesprekken die volgden met Maartje en haar collega's waren zeer prettig en ze nemen dan ook echt de tijd voor je.

Wout van Gelder

Application Manager

Ik werd door Max benaderd voor een nieuwe uitdaging als IT-Specialist bij Yor-in. De omschrijving van de functie was inhoudelijk duidelijk en paste goed bij mij, ook was het direct duidelijk dat Yor-in een gezellige club is om voor te werken. Na een aantal leuke gesprekken met Max en Niki ben ik inmiddels tevreden werkzaam bij mijn eerste opdracht via Yor-in!

Nino van der Laan

IT Specialist

19 07 2022 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos Deel 2 2
Yor-in is een professionele partner in de zoektocht naar versterking van jouw team. Vanaf het eerste contact is de communicatie heel transparant en correct, en kunnen verwachtingen naar elkaar worden uitgesproken. Zodra zij aan het werk gaan volgen er wekelijkse updates EN kandidaten met kwaliteit.

Rory Olsthorn

H&B Logistics

Na telefonisch contact met Remon van Yor-in, heel snel een afspraak kunnen plannen (dezelfde dag). Heel erg welkom bij binnenkomst organisatie. Ze luisteren goed naar de dingen die jij als kandidaat wil gaan doen. Er is gelijk doorgepakt en inmiddels ben ik aan de slag in een nieuwe functie voor Yor-in.

Alex van den Bergh

Operations Specialist

19 07 2022 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 2
Ben erg goed geholpen aan mijn huidige baan waar ik nu heel tevreden elke dag naartoe gaat. De mensen van Yor-in hebben goed geluisterd naar mijn wensen en gekeken naar mijn kwaliteiten om zo een geschikte werkgever te vinden.

Alex

QA Officer

Yor-in heeft mij op een prettige en professionele manier geholpen aan mijn nieuwe baan. Nemen uitgebreid de tijd voor je, hebben verstand van IT en zijn niet opdringerig. Een voorbeeld voor vele andere recruiters!

Lars Claus

Senior Software Developer

19 01 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 27